Vårkänslor

Ja inte jag - men småfåglarna här utanför. De kvittrar intensivt och snor mossa från mina amplar. Det har jag sett tendenser till tidigare - men nu drar de lös riktigt stora tussar så att det märks.

De tror inte att jag ser dem - men i hörnet mellan  garagen - under takpannorna bor de några riktigt feta och välmående gråsparvar, Dom är söta och lite favoritfågel tillsammans med skatan. Det kan ju bero på att de är vanliga och lätta att känna igen.

Fast jag känner igen den som är norrbottens egen fågel också -  fast jag just nu inte ens kommer ihåg vad det heter.  Ungefär där går gränsen. Lavskriva - kan det vara något?

r fanns dock ingen gräns för
värkänslor. Vad modiga de är som vågar dejta på nätet. Mest intresserad av artikeln blev jag för att han hette Svärd och är från Sunderbyn. Jag trodde vi exporterat de flesta Svärd till Skåne och några till Lulstan - men detta kan ju förstås vara en annan gren.

Och apropå grenar så ska mina forna kollegor Camilla och Erika ska ställa upp i en annorlunda genre. Enligt Noterat - som förstås inte är länkbart - så ska de framföra Ulla Billqvist gamla hit "Min soldat". Det har tydligen jagat skivan. Den hade jag nog kunna serva med - men som stenkaka - och att hitta något att spela såna på kan nog vara svårt.

Och varför sparar jag på gamla stenkakor och vinylskivor som inte längre finns något att spela dem på?

Nå nu har ni läst att jag lever och mår. Idag kan jag företa mig massor - valet är mitt- men jag misstänker att det blir mycket av den enkla varianten - sporta med TV.

Vi höres under dagen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det finns spelare. Ska vi köpa o digitalisera?

Jens

2008-02-09 @ 20:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback