Vett och etikett

Nädå - det är absolut inget klagomål från kalaset igår.

46461-860

Här är Lisa, 8 år, med sitt "presentbord". Och det här är bara från "vuxenkalaset" - riktiga festen - disco - hade hon förra söndagen.

46461-861

Som synes är glassfatet tomt. Hemgjord glass med hela hallon i och maräng som tillbehör. Smaskigt!
På bilden syns från vänster Sara - som möjligen bligar surt över alla presenter som lillsyrran får - mamma Lotta och mormor Doris.

46461-862

Här är nog släktens nästa födelsedagsbarn. Är man 11 månader och precis har börjat gå så är det väl kreativt att rycka åt sig Mariannes kryckor. Hon heter Stina - men hade arbetsnamnet "Sixten" och har i det sammahanget synts på bild tidigare här på bloggen.

Från tidningarna var det inte mycket att kommentera. Gläds åt att 
Kenth Heikkinen fått rätt mot försäkringskassan. Blev rätt upprörd när jag tidigare läste artikel om hans situation. Nu ska vi veta att Försäkringskassan naturligtvis gör rätt i de allra flesta bedömningarna. Men de enskilda - som vi inte riktigt vet HUR många det är - som hamnar oförskyllt i kläm är illa nog. Deras ställning måste stärkas!!

Det här tycker jag är ett etikettsbrott mot demokratin - det säger en hel del om Harry Rantakyrö. Lite snopet att det fått kosta på sig medlemsavgifter och sen blev det ingen omröstning i alla fall. Fast medlemsavgifterna kanske går på fackets representationskonto?

Annars är jag besviken att inte få se något från mina fd kollegor Erika och Camilla revyframträdande i Bjurå. Men jag hittar inte ens länken på det på NSD:s nätttidning.

Men det kan bero på att jag börjar hamna i tidsnöd. Tydligen har jag lärt mig läxan riktigt bra - att ta det lugnt på morgnarna. Numera lyckas jag förbruka en hel timme mer utan att jag märker någon ökad "produktion". Nu kommer jag att missa lampbytet på toaletten - annars kommer jag försent.

Oj - grattis på namnsdagen pappa Yngve - och stort grattis till Sandor Berglund som fyller 60 år i morgon.

Vi höres.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

då får du väl besöka camillas hemvist på nätet

2008-02-11 @ 10:35:29
Postat av: Gerd

Ylva !

Hur kan du ha glömt min födelsedag? Minns du spakvällen?

2008-02-11 @ 16:23:12
Postat av: Ylva

Du - Gerd - är ju alltid borta när du fyller. Måste erkänna att jag hade dig den 14 (trots att Thomas eller någon pratade om 11 häromdagen) - trodde vi skulle få champagne på damlunchen.
Men grattis, grattis - var det 42?

2008-02-11 @ 18:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback