1;a april?

Ja faktiskt tänker jag in på vädret när jag skriver 1:april - även om plaskandet ute skulle passa med det.

Men mp:s
förslag att förbjuda inrikesflyg inom landet förutom de 4 nordligaste länen får en ju att undra. Fattar dom hur många som faktiskt pendlar med flyg till sina jobb.

Och stackars Blekinge - hur lång tid får ni tilta på innan ni kommer till Stockholm. Och hur Gotland ska klara skivan förtäljer inte historien.

Nu är de så sorry att Noterat inte finns på nättidningen idag heller. Idag får Törnman en skrapa för att han ifrågasatt jäv när Kirunas kommunanställda fått en prenumeration på Kirunatidningen. Anna-Karin Törmä är med och leder Kiruna samtidigt som hennes man - Kjell Törmä - är chefredaktör för "julklappen". Brukar faktiskt inte hålla med Törnman på något endaste kommatecken - men visst handlar det i alla fall om delikatessjäv här. Och framförallt ska Törnman hållas räkning för att han gett offentlighet åt det hela - sen får ju Kirunas väljare ta ställning i framtiden.

"Debatt om debatten flyttar fokus från sakfrågorna" säger Törnman i NSD. Nu kan inte jag på håll avgöra "klimatförsämringen" i Kirunas politiska liv. Men tekniken som Anna-Karin Törmä använder här använde hon också i BB-frågan.

Mycket att tycka om idag - men plikten kallar. En "hemtjänstsväng" är högst befogad efter flera dagars bortavaro.
Sen gäller expen hela dagen. Den som har tid och möjlighet är välkommen in klockan 13.00 - på kaffe och tårta - fast jag får inte skriva varför. Men grattis i alla fall - Karin!

Kommentarer
Postat av: Johan

Angående förslaget om att inga inrikesresor kan göras i södra Svergie så ser jag bara en vinnare och det är Midlanda flygplats. Ett smart flygbolag skulle helt eneklt öppna resor med mellanladning på midlanda istället för som idag arlanda. Den största förloraren skulle då bli miljön när flygen från södra Sverige ska upp och mellanlanda!

2008-01-11 @ 11:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback