Dagens hjältar

Dagens hjältar heter Ronny och Sten. Det har skottat, knuffat, bultat och fått ut mig och min bil från snödrivan. Både bor i "folkpartihuset" och är alltid så hjälpsamma.

Tack, tack. tack!

Karin fick vänta 1,5 timme på sin arbetsresetaxi.  Anne K-J hade klokt nog kollat om det skulle funka med taxi till tåget och fått veta att det var 2 timmars väntetid. Så apostlahästarna fick duga för hennes del.

Var lite nervös på hemvägen. Dels för att vägen var som en sämre tvättbräda och del för att jag ju inte kunde vara säker på att det var skottat inne på gården. Men det var det.

Så nu står Jazzen i garaget och försöker torka upp sig till i morgon.

Själv är jag helt slut som vanligt efter en heldag. Nu längtar jag efter "muck".

Funderar på hur strategin ska vara för att inte hamna i någon mer och mer jobb spiral. Senaste tanken är att åtminstone första tiden jobba 3 timmar om dagen.

Börja först klockan 09.00 och så till 12.00. Thomas tror att det blir svårt - "du kan aldrig lämna klockan 12.00" fast själv tror jag det blir svårare att stanna hemma på morgonen.

Senaste veckan har det faktiskt blivit lite besvärligare - men jag skyller det på det undermedvetnas abstinens besvär. Det är ju riktigt onormalt att jag bara tycker det ska bli skönt att bli frånkopplad.

För övrigt blir det platt på mage nu - och handboll. Tummarna håller jag också för Luleå Hocky - hårt - trots att Skellefteå är ett av mina nostalgilag. Och så Renberg förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback