Extremister!!

Vad i fridens dar håller extremisterna kristdemokraterna på med? Här skickar de fram fd partiledaren Alf Svensson med budskapet om att de aldrig kommer att gå med på könsneutralt äktenskap.

Är det någon som tror att det inte är i maskopi med nuvarande partiledning? I så fall är ni fullständigt politiskt naiv!

Det partiet har ju under hela sin existens varit bakåtsträvande. Abortmotståndare, kvinnoprästmotståndare och homofober har  gömt sig där - jag minns väl en lokal Luleåpolitiker för många år sen - som i de slutna sammanträdesrummen inte skrädde orden om vad han egentligen tyckte i det här frågorna. Man som skickligt undvek att bekänna färg utåt.

Fredrick Federley - centern-  gjorde bra i från sig mot Stefan Attefall -kd-  i debatten i TV. Men Stefan är en smidig en - som gömmer bockhornen väl. Men vänta bara mörkermännen (och tyvärr för den delen kvinnorna också) känner lite vittring.

Härligt när Fredrik drog om hur äktenskapet förändrats genom åren. Hur man tidigare blev bortgift för att trygga gårdens existens med mera. Jag är helt övertygad om att dåtidens kd:are var för tvångsgiften då.

Apropå hårda horn - så såg jag ett TV-program om strutsar nu vid sjutiden - barnprogram - där sa man att de starkaste strutsarna sparkades hårdare än en häst.

Sen somnade jag gott på soffan och vaknade av att Åke från Kalix ringde mig. Tack Åke  att jag kom mig upp.

Och ser just Maria Leissner - demokratiambassadör för Sverige. Så skönt att Marias djupa engagemang och lidelse - inte minst för demokratifrågor - får komma till sin rätt..


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Undrar om inte fru fd fp borde titta in på Magnus Westerstrands blogg....

2008-01-16 @ 23:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback