Går fort när man har roligt!

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Som denna dag snabbt uppslukats skulle man kunna tro att jag skrattat ihjäl mig.

Föräldrarna fortsätter med små spratt som får nerverka på helspänn. I morse blev jag ju sen och kom inte till dom förrän strax före åtta. Och hela huset i mörker! Det rusade ju fram ambulansfärd mitt i natten på ´min näthinna - men förstås hade de bara försovit sig. Om man nu kan tala om försova sig när de egentligen inte har någon särskild tid att passa. Men båda tycker i alla fall att det är ytterst opassande!!

Anlände trots det halvnio hit - och började med att läsa 3 utgåvor av PT. Läsa och läsa - men bläddrade igenom i alla fall - så jag vet  vad som händer i världsmetropolen.

Sen kom Karin vid halvelva och hon har jobbat till strax före två - då hennes sjukgymnast väntade.

I alla mina 30 år i politiken har jag alltid tagit kopior på allt jag lämnat ifrån mig. Så och för de reseräkningar som jag brukar sammanställa kvartalsvis.

Men nu kunde jag inte hitta några kopior för 3:e kvartalet. Och då mindes jag att jag var så trött och slut när jag gjorde det senast - att jag struntade i att ta kopior.

Och ni tror inte det är sant - men kolla med Marianne på kommunkansliet visade att där var de i alla fall inte. Och Mariannes ordning litar jag starkt till.

Nå resorna går rätt väl att rekonstruera - dock är ju parkeringslapparna borta. Men det får jag bjuda på - det sägs ju att det är förlusterna man ska leva av.

Säger man verkligen så - och varför isåfall??

I alla fall har jag hjälpt en politiker kollega att uppdatera årets sammanträden - det är väl någon tröst för tigerhjärtat när jag säger att "allt du för in ska jag snart stryka i min almanack".

Fast sänkan var fortfarande 28 när jag ringde och kollade med syster Anita. Så fortsatt vila och ta det lugnt gäller tillsvidare!

Kommentarer
Postat av: Anna-.Greta Svedberg

När skall´s det börjas med det då???

2008-01-04 @ 17:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback