Gåshud!

Och herre gud - det är jobbigt att åka sprint via radion. Helt otroligt så vann Charlotte Kalla. Reportern pratar om gåshud - och det är väl bara förnamnet.

Jag vet inte riktigt om det är de svenska framgångarna eller att jag vant mig vid tävlingformen. Riktigt roligt är det vare sig jag nu kan se på TV eller bara höra på radion.

Dessutom ger det lite nostagivibbar - det här med A och B-final påminner om tiden med Folkrace. Där fanns det väl till och med C-finaler om det var riktigt många och för juniorerna för att de skulle få köra så mycket som möjligt.

Tror faktiskt att jag till och med kört en A-final. Fast det är väl lika bra att erkänna att jag tror att det var så att vi bara var 5 tjejer kvar när det var dags. Inte så många från början och så ballade några ur med vurpor eller vad det nu var.

Och några B-finaler har jag också - bucklorna finns som bevis.


Nu har jag rensat ut lite kommunala handlingar. Några motiontips tillsammans med uppgifter för något studiebesök snyggt lagt in i en mapp tillställd "den nye gruppledaren".


Nyhetsbrev nr 1:08 har jag också skickat till mina lokalavdelningsordföranden.


Men nu tror jag att jag snart ska ta åtminstone en lunchpaus - har inmundigat en hårdbrödmacka - det får räcka eftersom mor och far bjuder på middag idag. Inkluderande Jens med familj som matgäster också. Direkt från Ikea kommande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback