Gurkmeja

Godmorgon och välkommen till ytterligare en januaridag med varmgrader och salt,snö, sand och grusblask. Gårdagen var en dag som egentligen borde läggas till handlingarna utan godkännande.

En timme gånger Karin och mig ägnade vi åt att försöka få till utskrift från Karins dator. Lilla skrivaren tog utan att tveka allt från mig - men sen var det heldött. Via Karins dator var det helkört.

Efter många "uteslutningar" så minns jag inte ens hur vi fick en aha-upplevelse och det var bara för mig att göra Anja Pärson sälen under Karins skrivbord. Den av oss som har minst ont kryper. Det vanliga gamla glappet som jag nu börjar undra om det inte ska åtgärdas med kontaktspray?

Eller kanske den också ska ha lite gurkmeja? Efter rekommendationer från kloka och trovärdiga personer Hendrik i Boden och Nanny på personalkontoret har jag inhandlat en burk om 319 kronor. Nå den heter förstås inte gurkmeja utan någonting på F som slutar med --dol.

I alla fall får de 4 tabletterna mig att tänka på att det alltid är mörkast innan gryningen. Ont värre i hela kroppen. Inte vet jag om det var gurkmejan eller oron för Thomas som fick mig att sova hela gårdagkvällen. Thomas halkade iväg på möte till Niemisel - tillsammans med brudar från vänster till höger.

När jag öppnade mailen i morse hade jag dock ett mail från Thomas som meddelade att han var hemma klockan 22. 28.

Nu, tio över fem, låter det som om tidningsbudet halkat sig hit. En prestation ska jag säga som våra byavägar var halkiga igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback