Jästen efter degen

Törnman "skäller" - så ovanligt? Men nog verkar han senfärdig nu för tiden. Vi andra har debatterat landshövdingen och media för länge sen. Nu först kommer Törnman ut på banan. Konstigt att tidningen tar in om en så gammal nyhet. Som att kasta in jästen efter degen i ugnen.

Hyfsat gamla är dom enligt prästbetygen - men snacka om alerta brudar på psykiskt och fysikt.

46461-849

kirsti Rinander och Inga-Britt Puodas som kom och avtackade mig med ett fång tulpaner.

Bo Östman skriver avslöjande om spelet om Lulsundsberget. Moderaterna och centern hade precis samma uppfattning som vi i folkpartiet om Lulsundsberget men valde att lägga synpunkterna som ett alternativt förslag istället för en återremiss. Dömt att misslyckas - vilket inte kunde vara någon överraskning för dem. I Noterat antyds nu att det handlar om banden och lojaliteten med Luleåbo AB.

Men nej - så trist - inget på nättidningen.

Men där finns Anne KJ:s
debattartikel där hon tar sig fräckheten att vrappt och sakligt replikera till fackbjässen Ranakyrö. Mycket bra, Anne, här är kärnan. Så klart ska vi ta tillvara alla möjligheter att gå en bättre äldreomsorg.

Själv måste jag packa iväg mig mot jobbet nu. Några besök i kommunala ärende står på agendan plus några mailsvar dito. Några timmar ska också användas för att förbereda lördagens distriktsstyrelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback