"Klådda"

"Rädda riktig rieska" skriver Erik Zdansky i Kuiren idag. Hangjorde lumpen på F 21 och blev ibland kommenderad till Jokkmokk - och där inmundigade han rieska.

Erik kan lämpligen besöka Jokkmokks höstmarknad där finns den. Själv brukar jag inhandla en dylik med en diameter av en halvmeter och "torrmula". Så god är den. Har också ett samiskt namn och är kusin till den mjukriska som bakades här i bagarstugorna höst och vår.

3G-masten - på Knöppelåsen/Bredviken - flyttas. Den som kamoflerades in i en flaggstång. Och där Karl P sturigt absolut skulle ta fram ny detaljplan så att masten kunde stå kvar - om än inte på exakt samma plats. Nog skulle jag vilja veta vad som hänt mellan skål och vägg när Bo Larsson nu via media medddelar att det inte blir någon ny detaljplan.

Såg för övrigt i en av tidningarna att planen för Lulsundsberget kommer att överklagas. Så kom den då den försening som till varje pris skulle undvikas. Moderaterna och centerna la till och med egna förslag identiska med de skäl som angavs i återremissen. Men på de sättet kunde de undvika att medverka till en återremiss.

Om det var poäng hos Karl P eller hos Lulebo AB se skulle inhösta förtäljer inte historien. Dock är det de två borgerliga partierna som är representerade i Lulepbo,


Och för de som missunnade oss en återrremiss kan jag nu bara konstatera att svinhugg går igen - som vanligt. Nu blir planen "död" mycket längre än med en återrmiss.

Måste försöka krypa tillbak till lugna läget - i natt har det onda i kroppen gett sig tillkänna på ett mindre kul sätt. Vilket innebär att jag förvisso var upp och läste tidningarna halvfem - men sen blev det panodil och sängen till halvåtta.

Vilket innebär att lugna läget blir än svårare - frusterad att ha sovit bort tid. Och så trodde jag nästan att kungen dött - extra rapport klockan 10.00. Men det lär väl vara stormen i södra sverige.


Nu ska det alltså bli röj av lägenheten i lugn takt - inte bli upphetsad av att det bara kommer att bli en bråkdel gjort. Allt skräp kommer att ligga kvar. Det gäller att hitta en egen KBT-metod.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback