Lång karantän

Roligast idag var att läsa inlägget om Politiker fegar i kulisserna. Inte mycket för det sakliga innehållet - även om jag håller med om det också.

Men att få läsa ett inlägg - lika stringent som förr i tiden - av
Rune Isaksson från Påläng. Den äldre som han kallar sig - han har måhända en namne?

Rune var gruppledare i Kalix när jag började som ombudsman 1977 och länge var han kvar. Riktigt när han gick vet jag inte på raken - men han efterträddes av Åke Bergbäck och han har varit med länge.

Nog har väl Rune skrivit något ytterligare inlägg efter sin tid som aktiv gruppledare - men karantänen har varit lång och omfattande.

Det är många som ifrågasätter om jag kommer att klara det - men det är i alla fall ambitionen.

Med det säger jag att det idag är min sista dag som gruppledare för folkpartiet i Luleå. Vilket innebär fortsatt förflyttning av pärmar med mera internt på expen. Thomas tar plats längst in i ett rum som ligger tre trappsteg högre än övriga lokaliteterna - just i det rummet började jag när jag blev ombudsman 1977.

Inte mycket att blir arg åt i dagens tidningar. Mycket regionfråga - men jag kan tycka att de som nu skrivit på inte precis lyser av tillförsikt att det ska bli något av det. Kanske Thomas får rätt - regeringen kanske säger nej på grund av oenigheten och för att det blir för få människor i regionerna.

Stefan Tornberg är/blir förstås besviken om det inte blir något av. Det är väl det han ger uttryck åt när han raljerar över att folkpartiet norrbotten säger nej samtidigt som vi underkänner nuvarande organisation.

Fast något som är dåligt blir inte bättre om man fyrdubblar det - snarare tvärtom.

Bloggandet är en skön morgonavkoppling ända till jag ser att klockan är halvsju. Bråttom, bråttom!

Kommentarer
Postat av: Anonym

men blogga inte så sent då återgå till den 'vanliga' tiden vid 5

2008-01-31 @ 09:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback