Ljuvlig vinterdag

Jo tack - jag har faktiskt varit uppe sen klockan 7 - men inget i tidningarna fick blodet att sjuda. Hade ju sovit 12 timmar så jag kände att några energiska timmar kunde jag kosta på mig.

46461-850

Får nu energi varje gång jag passerar ett fönster och ser ut över det vintriga, vackra Sunderbyn. Röda huset upp till höger har jag fö sommarjobbat i. Det var tunnbrödbageri när jag var i 15-årsåldern. Och där packades varje morgon halvfem till halvtio. Och sen sov jag på badstranden. Härliga tider.

46461-851

Eftersom jag nu ändå pysslade med bilder  kom jag på att bloggförbud ändå inte kan gälla på presenterna - och de som kom ivägen får skylla sig själv.

46461-852

Och så här ser "framtidsbåten" ut när den lotsat till köksbordet i Sunderbyn.

46461-853

En udda bild i sammanhanget - fast kanske ändå inte. Så hör nöjd såg Mårten Ström ut vid mitt sista kommunstyrelsesammanträde. Om nöjdheten var att fick tårta eller att det var mitt sista kommunstyrelsesammanträde förtäljer inte historien.

46461-854

Här är en del av gänget jag umgicks med i går - länsförbundets styrelse kryddad med gruppledare, ordföranden och landstingsledamöter.

Nu ska jag pilla på en stund här hemma - med betalningar och annat. Sen blir det tolvkaffe och därefter jobbet. Röj från helgen - fast denna gång är det inte mycket. Och så måste jag väl bläddra igenom vilka ärenden det är på fullmäktige. De flesta har ju passerat beredningar och är kända - även olika ståndpunkter - men det finns ju en del som kommer direkt i form av snabbinterpellationer och dylikt.

Vi hörs i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback