Nedbrytande?

Man kan ju undra hur kroppens reningsverk klarar sukralos om inte naturens reningsverk klarar det? Tur att coca-cola light inte finns i min husmanskost.

Annars måste jag tänka på att bryta ned den här bloggen nu. Bara någon dag till som det är tillåtet med perspektivet från en gruppledare.

Vilket perspektiv det ska bli vet jag inte än. Sjävl hade jag en idé om att travestera på Gubbhyllan (Ringholm, Nuder ..) och blicka ned från "Gumhyllan" - men det fick underkänt att mitt fullmäktigefolk - som tyckte att fullt så åldrig var jag inte.

Kan det verkligen vara så att Karl Petersen gick på hockey istället för att anta inbjudan att komma och diskutera Kvarnåskolan.? Östman antyder det i sin krönika.

Snabba ryck av den kvinnliga kommunalpolitiker som grälat med personal och ledning vid Grand Hotel i Gällivare. Hon lämnar alla sina politiska uppdrag.

Lämnat sin kommunpolitiker har inte kvinnan i detta drama gjort. Måtte vara märkligt att stå i rätten och berätta om hur han misshandlat och hotat att döda - och sen berätta att man gått tillbak till mannen. Själv tycker jag att kombinationen offentligt person-förtroendevald och brottets grovhet borde varit tillräckligt för att "hänga ut" vederbörande med bild och namn. I prentivt syfte!! Usch - han var på bild på nättidningen - känner ilskan och olusten komma krypande.


Själv ska jag skriva om guldkant och särintressen senare idag. Jag har blivit lite gramse.

Nu ska jag bara njuta av budskapet i horoskopet "Ny frihet väntar på dig. Det är Du värd. Du har just passerat ett besvärligt hörn i tillvaron" Njut ni andra Vädurar också - jag delar gärna med mig!

Nu ska jag dra mig till jobbet - höjdpunkten idag är en "avtackningslunch" med två jättetrevliga kommunala medarbetare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback