Svårt att välja

Det flippar fram och tillbak - vem jag tycker är "bäst". Mäktig tillställning Idrottsgalan. Än håller jag på den ena och än på den andra. Fast till slut på allihop!

Gamla favoriten Tumba var ju rörande - och väckte upp lite nostalgikänslor. Kan undra om Carl Philip sneglade lite extra om funderade om det var med honom som  faster Birgitta rumlade runt med.

Och Kajsa Bergqvist speciella sätta att forma munnen inför koncentration och spänning - den kom igår också inför publikens ovationer. Och jag måste säga att en Kajsa i tävlingskläder - alla spännande ögonblick flimrade förbi.

Klûft, Pärson (dom var många), Kallur och så alla grabbar med Zlatan i spetsen - det går inte riktigt att välja ut någon favorit.

Fast förstås hon som var "Wunderbaum" - väran egen Charlotte Kalla - hon lär väl ta rubbet nästa år? Säkert många som är förbannade att hon inte fick pris i år - och som glömmer att det faktiskt är prestationer fram till 31 oktober som gäller. Nog för att hon hade en del i bagaget redan i år.

För övrigt kan jag tipsa Bengt Niska om ytterligare en sak som kan läggas i Kallas presentpaket. Hon ska ju få både tomt, hus och gata uppkallad efter sig. Kanske hon skulle kunna tillägnas att badhuset i Tärendö öppnas igen?

Tack till Camilla som skickat mig bilder från gårdagens avtackning.

46461-838


Den andra bilden kan ni se på
Camillas blogg.

Idag fortsätter det i avvecklingens tecken - måste inventera vilka uppdragen är som jag ska lämna in avsägelser för. Och förbereda så att de nya namnen kan gå in direkt efter söndagens möte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback