TST

Så har det varit överlämning i eftermiddag. Thomas blev inte oväntat vald till ny gruppledare och Eira vald till vice. Allt enligt nomineringskommittén och medlemmarnas önskemål. Fast de ska väl skrivas i omvänd ordning - det var medlemmarnas önskan som styrde nomineringskommittén.

Själv summerade jag mitt avslut med TST. De känslor som kom över mig i kväll var Tacksamhet - Stolthet - och Trygghet.

Tacksamhet att jag hamnade i folkpartiet med allt det betytt för mig som person. Med en ideologi som "tuktat"  mig till respekt och tolerans. Stolthet att överlämna ett parti i harmoni. Ett parti där vi talar med och till varann och inte om varann. Stolthet att överlämna ett parti som räknas som Oppostionspartiet med stort O. Trygghet att överlämna detta till Thomas och Eira som kommer att komplettera varann på ett fantastiskt sätt och som kommer att hålla den liberala fanan högt.

Någon gång hoppas jag att kunna utveckla detta också - men det får väl bli i mina memoarer!

Jag har bilder också - men jag är himla trött så det får bli en annan kväll. Faktiskt var det en kraftansträngning att överhuvudtaget skriva.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

TST det känner vi nog alla som har och haft förmånen att få vara med i den "inre cirkeln" och i
de parti som du varit gruppledare för. Men vi vet ju alla att du finns kvar och med även om du tar ett litet steg tillbaka. Det känns oxå bra med att Thomas och Eira nu tar över Thomas har ju sin ungdom till trots en ganska lång tid i politiken, Eira något kortare men de två kommer säkert att "ge järnet" för liberalismens bästa. Där oxå vi andra måste stödja och hjälpa till så gott vi kan så ska det ur detta bli något som är riktigt bra.

2008-01-21 @ 06:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback