Tunga förlusternas kväll

Härlig spännande handboll - men till slut blev världsmästarna övermäktiga. Jag tycker att handboll blivit en TV-vänligare sport. Jag vet inte om reglerna ändrats på något sätt eller om jag bara inbillar mig.

Om detta var tung förust I så var den dubbelt tung den II. Ännu är det inte kört för Luleå hockey skriver Kurirens Malin. Och tittar man i tabellen så är det ju rena ormboet där längt ner. Brynäs som vi har i nästa match är ju inte heller på de höga höjderna.

Ytterligare en match som berör Luleå hockey går ju på måndag. Börje Lööw har förtjänstfullt skrivit i ärendet. Fast jag vet inte om det är Lööw eller Löf som är hans alias - på www.rastsit.se går han nämligen under beteckningen Löf - och fyller 56 år på vår fullmäktigemåndag. Och ska jag nu fortsätta ämnesavikelsen så fyller också Karl P år på måndag - 59. Och han har dessutom namnsdag.

Åter till ämnet - så visar Staffan Eriksson på ett förtjänstfullt sätt hur 11 miljoner kan användas på ett bättre sätt. Surt nog finns det inte på nättidningen - men Staffan har pryat i hemtjänsten och vill istället använda pengarna för att göra deltider till heltider. Och det är klart - nog räcker 11 miljoner till en del del sånt.

Småpengar handlar det också om för att rädda kvar Kvarnåskolan och att låta Ur- och Skurdagiset vara kvar på Hertsön. I båda ärendena har vi också familjen Ström med oss även om han inte skriver något på bloggen.

Kanske det också skulle räcka till en äldreombudsman. Roligt att folkpartiet i Boden nu verkar få gehör för förslaget - folkpartiet luleås motion om äldreombudsman är på väg upp till behandling.

Extra tungt i kroppen som jag kände igår kan nog delvis tillskrivas det faktum att jag glömde ta medicinen i går - något som jag uppräckte nu på morgonen.

Det finns fler "upptäckter" på morgonen men allt vill jag ju inte skriva om - opinionsmätningen till exemepel.

Höres.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback