Bocken som trädgårdsmästare?

Nej då - jag åsyftar inte att jag både rensade ogräs och klippte gräsmatta i stort hela dagen igår. Gräsklippning i 2,5 timmar. Bra för kroppen. Vilken "bock" jag menar kommer längre ner.

Lampan i föräldrarnas kyl lyste inte - befarade att skåpet gått sönder. Liksom mindre bra läge mitt i semestertider - för de behöver snickras lite också när de väl ska byta.

Nu var det inte så - strömavbrott bara. Tur nog så ligger vi inte på samma fas - vi i Bärigården och mor och far. Tur var det för Lilly hade inbjudit till kaffekalas klockan 5. Appelkaka och vaniljsås, biskivier och grädde. Och kaffe förstås.

Däremot var det så att elavbrottet påverkade bredbandsuppkopplingen också här - KabelTVhuset drabbat. Så därför fick jag ett ofrivilligt uppehålla i bloggandet.

Väldans tunt i tidningarna idag.Men  h
är kommer "Bocken" - eller om det nu är ulven i fårakläder. Men nog är det patetiskt när det är just Bengt Niska som på bilden står upp och brer ut sig - om demokrati! Han som en av sina bedrifter har att han ändrade antalet ledamöter i kommunstyrelsen för att slippa en som vågat ifrågasätta honom - Mona Kumpula.

Bergfast stöd för de utfrysta skriver NSD. Noterar dock att de fyras gäng påpekar att det finns ledamöter från de här orterna som inte följt de "utfrystas" väg - underförstådd kritik. Så Ulf kero - han är väl en av dem - kanske själv får smaka på den medicin som han fått dosera som fullmäktiges ordförande i Pajala. Riktigt trygg skulle jag då inte känna mig inför "Niskakratin".

Mer att kommentera fanns det - men jag får hopps strömmen håller i sig idag - så återkommer jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback