Deckaren tog överhand

Hade nog tänkt mig att sammanfatta gårdagen i går kväll - men deckaren tog över. Jag gillar brittiska deckare - även om gårdagens "mördare okänd" verkligen inte var någon höjdare. Men börjar man så är det ju lite spännande och jag tror hela tiden att det ska bli bättre,

Och nu får ni inte veta särskilt mycket om vad jag gjorde efter jobbet igår - för det är gamla nyheter, Precis som det här som Kuriren publicerar idag. Den nyheten
i Expressen länkade jag till för flera dagar sen. Var väldigt förvånad då att den inte ens återfanns i PT fast händelsen inträffade någonstans i Piteå. Björnen som simmade efter båten. Trodde nästan det var någon som fejkat för att tjäna pengar på Expressens tipstelefon.

Dagens tidningar iger inte mer inspiration än att möjligen gratulera alla som heter Helena, Doctare till exempel med tack för den tänkvärda dikten.

Dagens fynd i går var 3 par glasögon för 59 kronor - på Jula som jag premiärbesökt. Jag jagade lämpligt stora platsdunkar - 5 liters - till Nolia. Och tredje försöket lyckades. Rusta, Jysk och sen Jula. Inte mina favoritaffärer precis men Jula var bättre än väntat.


Ja Nolia - idag klockan 16 ska allianspartierna samlas för att göra i ordning vår gemensamma monter - 5017 - varmt välkommen är ni allihop med start på lördag den 2.

Och nu ska jag starta dagen. Fast jag borde inte ha så bråtttom till jobbet - det blir en lång dag annars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback