Det finns hopp

Ja inte för vädret. Här är det dimmigt och 9 grader. Till och med hararna verkar kura någonstans.

Men vilket hopp hon gjorde ryskan som tog 5,03 i stav. Råkade faktiskt se det. Där finns det hopp om högre höjder.

Det  går fort att bli hu(s)bondens röst för en del. Den frispråkige
Kurt-Åke Andersson i Kalix som tidigare vågade kritisera landstingsledningen tillhör numer de som slickar husses fötter. Och har dessutom mage att kritisera "utbrytarna" från sossarnas landstingsgrupp. När belöningen blev att få sitta med vid köttgrytan tystnade Kurt-Åkes många gånger berättigade kritik.

Han som sa det han varé - var en ramsa när jag var liten. Bara lite så apropå ryggkliare!

Och sonen Erik - Hultin - har tydligen tagit ett stickspår - eller sidospår kanske bättre uttryckt - gentemot fader Bo. Erik skriver i Centerupprorets namn - fast CenterUppropet ska det vara. En balanserad och bra insändare i motsats till den kampanj som Expressen bedriver, Med tanke på Expressens oseriösa journalistik är det svårt att sålla agnarna från vetet det vill säga veta vad som är falskt och vad som är sant. Utifrån deras egna uppkastade sanningar för de sen debatten.

För att återgå till innehållet i insändaren så trodde jag att de krav som framförs är de som lagen ska kompletteras med? I alla fall bet Maud Olofsson av rätt rejält häromkvällen i någon sändning och konstaterade att kritikerna fått gehör för sina synpunkter och att de nu borde vara sluttjafsat.

Vid min första solsemester för många år sen minns jag min förtvivlan när jag vaknade och fann det dimmigt och mulet. Det visade sig ju vara ett naturligt fenomen tidigt på morgonen som sen följdes av hur solig dag som helst. Detta är ett försök att se positivt på den dimma som fortfarande lägrar sig utanför fönstrena. Något har den lättat - vi kan alltid hoppas att det betet sig som på de soliga öarna.

Idag hinner jag tömma tvätmaskinen och duscha innan det är dags att gå på frukost.

Kommentarer
Postat av: Erik Hultin

Jag önskar verkligen att våra framförda krav vore detsamma som tilläggen som kommer nu i höst. Tyvärr så är det inte så. Alla de förslag som läggs till i höst är av arten "täta en läckande båt", och de har som huvudsyfte att korrigera saker när det väl har gått snett.



Vi vill bygga båten med ett tätt skrov, för att använda just den liknelsen. På så vis så slipper man skapa ett lappverk.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback