En ny favorit

K-Rauta har verkligen allt. Det som inte finns där är inte värt att finnas - nästan. Så klart hittade jag en fin liten pall till duschen där - efter att jag sökt på Coop utan resultat.

kilade över till Blomsterlandet och inhandlade en doftranka. Fast det fanns ingen sån där sköteslapp med och innan jag lämnade butiken hade jag glömt vad som stod på instruktionen. Dock skulle den tåla sol och tappade den blad så kunde det bero på torka. Så långt har jag kvar. Fast jag kan förbanna att jag lämnade min bok om krukväxter till loppisen.

Var faktiskt till Partiet också - men för att nyttja toan - men jag hann skumma veckans PT också. Bara de senaste två dagarna på golvet så jag kan undra vem som varit där??

Sen inhandlade jag i vanlig ordning på Kvantum - en kasse till mor och en till mig.

Och så glömde jag att redovisa dagens viktigaste uppgift. Uppsoprtering av återvinningssoporna hos mor och far. Plus min egen och Lillys tidningsretur. Vederbörligt avlämnade i Gammelstad.

Nu ska jag försöka låta bli att vila middag - och istället ta itu med gardinuppsättningen. Men det blir en svår kamp mot tröttheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback