Idel, ädel festligheter

Idel, ädel festligheter var min spontana reflektion efter ha läst lokaltidningarna. Inte ens namnsdagsbarnen ger några vibbar. Ingen Seved eller Botvid i min bekantskapskrets.


Men 
Expressen. vibbade det till med denna björnhistoria. Kan inte se att vare sig Kuriren eller NSD hde något om detta. Får väl kolla PT när jag kommer till jobbet.

För till jobbet ska jag idag - klockan 9. Kan misstänka att det idag får bli mer än de stipulerade 3 timmarna. Tar tid att bara ta sig igenom just PT.

Noterbart kan väl vara ledarsidan idag domineras av nyheter med bäring på 3 av 4 folkpartiministrar. I huvudledaren får Jan Björklund ros för att  han avvisar sossarnas flumskola. I Sticket - som väl i vanlig ordning inte finns på nätet den här tiden - uppmärksammas att Lars Leijonborg tillsatt en teknikdelegation som ska se över ingenjörsutbildningen. Och också bakom temat på den debattartikel som bland annat Åsa Wikström i Boden är undertecknare av finns en folkpartiminister - Nyamko.

Som på beställning är det ockå bara 14 grader på morgonen - och mul. Fast vädret kan nog dra åt vilket håll som helst. Nu är mitt håll i alla fall duschen och därefter frukost. Den senare är tidigarelagd till 7 nu i arbetstider.

Nä - Sticket fanns förstås inte. Men läs huvudledare en gång till - det är den värd. Har vi tappat bort att inpränta kritiskt tänk är temat. Är allt sant som finns på internet och i den informationsflod som sköljer över oss alla. Nu är fenomenet inte nytt Mina för'äldrars generation - som fick TV mitt i livet - kunde ofta svara att det var sant "för de har dom sagt på TV".

Morgonpasset är därmed till ända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback