Inga beska droppar alls

Mulet och regn - men ganska varmt. Lilly meddelade mig redan igår kväll att hon sett på TV att det var regn och åter regn över Norrbotten idag. Så jag var tillvand och nästan så att det var efterlängtat. Nu kan jag ge  järnet på jobbet några timmar. Så regnet känns inte alls som några beska droppar.

Och gå på Hemtex rea. 70% under 3 dagar. Lite orolig blev jag häromdagen när jag så att det bara var 4 dagar kvar på deras "50% på allt i butiken rean". Hemtex har ju liksom skaffat varumärket att alltid ha 50% på allt i butiken. För att det är ombyggnad, flytt eller nya varor på gång. Men nu förstår jag. Det är 50% alla dagar utom 3 - då det är 70%.

"Rätt att visa rökare" tycker ledaren i Kuriren idag. Och det är väl bara att hålla med även om förslaget att retuchera gamla filmer så att skådisarna suger på en klubba i stället för cigaretten väl hade skapat många härliga skratt. Jag delar ledarskribentens uppfattning om att en utveckling där det offentliga  bryter sig in i produktionen och planterar budskap mot rökning inte hör hemma i en demokrati som vår. Självklart. Men ledarskribenten missar ett större problem - nämligen i vilken omfattning tobaksindustrin lobbar sig in och gör reklam för rökning. Lobbyföretagen och deras PR-konsulter har växt som svampar ur jorden.

Och inte blev det Flakasand i år heller - fast jag tänkt i många år. Inte 18 som de hållit på men väl de senaste 10 åren. Få se till jubiléet om 2 år?

Nu bär det iväg till frukost - få se om far promenerat i regnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback