Jordgubbar, dill och bensin

En salig blandning - doftar/stinker jag av. Jordgubbar, dill och bensin. Har plockat in 5 durkslag med jordgubbar. Helt otroligt - eftersom jag plockade in 2 durkslag sen söndageftermiddag.

Utportionerade till Frishammars, Lilly och Gun (och Rolf). Samt 5 förpackning infrysta till Lotta (och Jens och barna). Gun och Rolf fick ett kok färskpotatis också - och en knippe dill att frysa in för vinterns behov.

Gåvor och gengåvor - mor fick 2 påsar frysta lingon från Carina (Frishammar) idag. Så nu fanns det riktig lingonsylt hemma.

Far har klippt gräsmattan - så nu blev det utrymme för den skvätt bensin som var kvar i dunken. En 5 liters påfyllning till behövs nog - men det är märkligt så lite bränsle den tar. Men det beror väl på att den inte är självgående - den tar mänsklig kraft och energi istället.

Skulle kunna hoppas att det är därför jag håller på att tappa shortsen - men tyvärr tror jag att det är tygets töjbarhet.

Har en ambition att lyfta in 3 flyttlådor med småsaker - om jag väl får in dem i lägenheten blir trycket större att verkligen plocka saker på sina platser.

Men .....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback