Morgonrodnad

Idag gratulerar vi alla som heter Aurora. Själv känner jag ingen nu levande - men gården där Aurora Lindström bodde passerar jag över varje morgon på väg till föräldrarna.

Aurora betyder morgonrodnad - åtminstone gjorde det de tidigare - man vet ju inte om de stuvat om även där och inte bara i namnsdagslängden.

Än så länge ligger ju då våra födelsedagar fast - fast vi ibland skulle önska ändra år - så idag fyller Astrid Ljungberg 57 år. Grattis. Bara så sorgligt att syster Anna-Lena dog förra sommaren.

På temat rodna (S)kulle det gå att länka hur mycket som helst. Beslutet upphälvs. Det är en fullkomlig galenskap. Det här gagnar inte partiet.  Ögren lägger locket på. Tyvärr inte uppdaterat i Kuriren äb men i NSD skriver de  
Ögrens nötboskap - här framträder sandlådan än mer.

Till yttermero visso så bekräftas (s)läktskapet med sovjetunionens forna utresningar genom Birgitta Peterssons agerande. Hon försökte stoppa den frie kolumnisten Stig-Björn Ljungren för att han hade andra åsikter än henne om ett porrfritt Piteå - men hon ångrade sig sedan - tack och lov. Vem eller vad som fick henne på bättre tankar vet jag inte än. Kan undra om någon förklaring finns i PT?

Jag är ganska säker på att de flesta inte vill ha ett samhälle modell s-landstingsgruppen eller modellen med Birgitta Petterssons censur. Och ändå är det så många norrbottningar som röstar s när det väl blir val. Det verkar vara mårten Ström tesen om att väljarna glömmer så fort som räddar dem. Hoppas att allt fler kommer till samma insikt som Sten Jonsson - aldrig mer socialdemokraterna så länge Ögren och hans nickedockor styr.

Morgonrodnad - ja. Solen strålade från himlen redan vid 5-tiden. Men det är då absolut inget bra tecken. Snarare är oddsen mycket bättre om det är dimmigt och mulet på morgonen. Då¨kan det bara bli bättre.

Sjukgymnastik står på dagordningen - klockan 11.

Men nu ska det bli dusch och frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback