Mors lille Olle

Idg är det mors lille Olle som har namnsdag. Och alla andra Olofar och Olovar och Ollar. Även om Olof tronar ensam på Kurirens namnsdagssida. En särskild hälsning till Olle i Grönmarka förstås - snart ett litet större kalas? Själv bör jag - Vädur - kontakta en vän idag - det kommer att föra mycket gott med sig. Jag vet - många vänner jag borde kontakta.

Inget som direkt hetsar upp mig i tidningarna idag, OA är tillbak och försöker dra i medlartrådar i obs-platsfrågan.  Tycker att Arjeplogsmodellen kan duga även för Haparanda och de andra kommunerna som är aktuella. Att kommunen och landstinget delar på kostnaden. Fast så trodde jag det var på alla håll?

I sakfrågan - sossebråket med utbrytarna - tror jag dock OA får öka takten och intensiteten om det ska ha någon verkan. Det handlar inte längre om de futtiga kronorna för obs-platserna utan är en demokrati och ledarskapsfråga. Men ledaren är inte ens ute på nätet.

Nu knatar jag iväg och 'ter frukost. I morse funderade jag just hur det skulle kunna bli till vintern. Kan det bli fråga om att ta skidorna över? Vintertankarna kanske kom för att jag i mitt nya hem sover med mycket öppna fönster - och 13 graders drag känns inte riktigt sommar!

För övrigt måste det naturligtvis bli ett särskilt grattis även till Olov på NSD. Ha en bra namnsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback