Nappar DET?

Det är säkert ett alldeles utomordentligt förslag som Göran Hägglund kommer med - om fiskekvoter contra fiskerätter. Men vem bryr sig? Det här handlar ju om teknikaliteter - nog så viktiga förstås - som vi gemene man och kvinna inte engagerar oss särskilt mycket i.

Med tanke på närheten till 4-procentsspärren borde nog Göran och Kd agna bättre. Det här nappar nog inte många väljare på?

I Boden nappade det för mig i går. Är med ny säng - även om det dröjer någon vecka innan den kommer. Så kom jag på att jag faktiskt har två hemvirkade överkast som jag aldrig använt - har aldrig haft en 90 säng tidigare. Och virkade överkast kommer att passa utmärkt i min sängkammare - som också den har lite gammeldags stuk.

Mindre lyckat försök gjorde jag på Hemtex för att hitta gardiner till sängkammaren. Återvände tomhänt- Precis när jag parkerade utanför stallet ringde mor som fallit på toaletten. Denna gång dock ett betydligt mindre fall och vi fick upp henne själva.

Jag vet att det inte är lönt att gnälla över vädret men nu börjar jag bli smått desperat. Inte mer än 10 idag heller. Tycker att det lovar och lovar i prognoserna - att nu kommer sol och värme. Men icke.

Dusch och frukost står närmast på programmet. Sen får vi se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback