Vilket skulle bevisas

Nu är jag på jobbet. Och Thomas har varit på en snabbvisit. Jag har lånat hans sladd för att föra över bilder. För att kolla om det fortfarande funkar problemfritt.



Testbild blev detta. En bild jag tog i morse när jag var och tankade. Men något jag upptäckte för några veckor sen. Anrika hälsokostaffären Holmgrens har upphört! Lite trist att det nu bara är Lifekedjorna eller vad de heter som finns kvar. Det var något speciellt med Holmgrens.

Och något speciellt är det uppenbarligen med min sladd/kabel också - för med Thomas sladd bara spruttar det till så är bilderna i datorn.

Nu fortsätter förberedelserna dels för lördagens planeringsmöte och dels för Nolia.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja en efter en av småbutiker försvinner till Holmgrens hälsolivs levererade jag mjölken för massor med år sedan och det var på den tiden då det var Set Holmgren som drev denna affär tillsammans med sin fru Lilly. Detta hände när vi fortfarande hade de gamla tetra pak trekantspaketen det blev något fel på långfilet paketen blev efter ett tag nästan runda och "knall hårda". En morgon frågade Set Holmgren mig om jag varit med om att ett långfilspaket exploderat på den frågan svarade jag nej. Då sa Set jag hoppas att du slipper ett paket har exploderat i mitt kylrum inatt det var långfil precis över allt på golv, väggar, hyllor och inte minst i taket det har tagit mig hela morgonen att rengöra kylrummet och alla de varor som jag har där

berättade Set Holmgren. Varje gång jag varit in där och handlat eller gått eller åkt förbi där har jag tänkt på Set och hans exploderande långfilspaket.

2008-08-01 @ 19:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback