Blindgångare?

Bomben på Mjölkuddsberget visade sig vara någon typ av "blindgångare" det vill säga det var ingen bomb utan en "skatt" i någon form av ny skattletartävling.

Själv hittade jag en riktig blindgångare bland mina böcker. "Världsutställning" av E.L. Doctorow. Med omslag och recensioner och allt. Men boken bestod sen bara av tomma, blanka sidor?? Troligen kommer boken från Sten - jag har ingen förklaring till fenomenet.

För övrigt bar det blanka första sidor på båda våra tidningar idag - troligen och förhoppningsvis även på de flesta av landets övriga tidningar. En viktig manifestation för tryckfriheten. Kuriren har också föredömligt följt upp det på ledarsidan.

Dock har inte nättidningar någon blank etta - det har väl varit effektfullt?

Noterar lite leende att sign. Besviken Hertsöbo tar upp en handske som jag kastade för många, många år sen. Varför lyser gatlamporna mitt i ljusa sommaren. Här är det dock Lulebo som får skulden - det är möjligt att det här gäller deras egen belysning - men jag kan vidimera att det gäller hela kommunen - hela tiden.

Grattis på namnsdagen till alla som heter Roger - särskilt till min fd svåger förstås.

Nu ska jag börja dra - först och lämna nycklarna till min gamla lägenhet - sen frukost hos föräldrana. Ska följa mor på läkarbesök - men det skrev jag nog redan igår. Så idag jobbar jag från 10.30 till ca 15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback