Gunnar - en klok karl

Gunnar Andrén finns med i Expressen idag med anledning av "FRA-härvan". Medvetet "härvan" för det är svårt när påståenden står mot påståenden - i många fall från vettiga och sanningsgilla personer.

Jag känner mig rätt trygg ändå när jag ser Gunnars inställning. Det är ju som han säger - liberala värderingar korsar här varann.

Och vi ska komma ihåg att alla inte är så upprörda heller. Motsatsen var ju faktiskt Björn Hernefeldt i Kuriren häromdagen. Fast jag tycker själv att han är lite FÖR naiv - vi måste räkna med att det finns rötägg överallt som kan missbruka saker.

Taskig sökmotor på Kuriren - sökte efter Björns inlägg men hans senaste var från slutet av maj och handlade om bensinpriset. Jag VET att han skrivit positivt om FRA-lagen.

Nu har jag i alla fall anlänt hem - klockan 18.00 - efter att ha levererat till mor och far. I gengäld bjöds jag på korvgryta. Jag gillar det och kan ju faktiskt styra menyn lite då jag handlar.

Kommentarer
Postat av: Björn Hernefeldt

Hej. Som du märkt kommer inte alla publicerade insändare med på nätet. Det mesta dubblar jag på min blogg som du når från min hemsida. Jag har läst många framtidsvisioner där vi alla blir övervakade, men jag har också jobbat med övervakning och samverkat med polis,kustbevakning och tull. Det är omöjligt att hinna kolla oss annat än slumpvis om man inte är direkt misstänkt. Så var det med naiviteten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback