Kärlekskris - hela livet?

Om det här stämmer - att kvinnor bantar när de har kärlekskris. Och då skulle jag haft kärlekskris hela livet - men så är det ju inte.

Men 79.8 på morgonen - samma som påskaftonsnoteringen - innan Thailand. Har väl fått sänka ambitionen - men 6 kilo ned skulle sitta bra.

11-0 mot Töre SK det satt bra det. Derby mot Gammelstad på torsdagkväll. Och någon form av grand final blir det väl nästa hemmamatch - på Byvallen. Då är det sommar då!

Och skvallra kan jag nu att Jens har någon form av medelålderskris. Ringde just och var på väg till gymmet. För första gången i sitt liv.

Grönröd budget i Luleå kom väl inte precis som någon överraskning. Annika Eriksson och miljöpartiet har återigen sålt sig för "ett par öre mer för mjölken", Gammal skåpmat egentligen som Karl P viftat med och som Annika huggit på. Badet i Råneå är ju inte nytt. Och att LLT skulle måsta får mer pengar på grund av de höga bränslepriserna kommer ju inte som någon överraskning - de hade kommit oaktat budgeten. Även det ekologiska byggandet känns ju igen - frågan är bara när och hur det blir. Verkar inte så preciserat nu heller.


Det nyaste står rubriksättaren för Grönröd istället för Rödgrön som det annars brukar heta.

Nu väntar grötfrukost hos föräldrarna. Dit jag går barfota över "ängarna".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback