Nyttiga centerpartister!

Ja ni noterar väl utropstecknet. Inte frågan om alltså. Igår fick Jens åka med Ville Haara från landstingsfullmäktige till Lappträsk där han ska fira midsommar.

Igår kväll hade jag obetänksamt nog tagit capribyxor på - med bara ben och anklar och kortärmat. Och ändå vet jag att Myggvallen i Rutvik kan slänga sig i väggen jämfört med Alviksplanen. Men då dök Carola Lidén upp med Mygga - detta underbara medel som nästan kan jämföras med Djungeloljan som fanns förr i världen.

Nu har denna förmiddag försvunnit för alltid - och det är dags att lämna in för helgen. Fast bara enligt klockan. Enligt planerna börja jag semester på måndag - och det gör jag förstås. Men första veckan brukar alltid vara en tillvänjningsvecka så det blir väl några timmar om dagen.

Och visst hade Thomas rätt - en utredning föreslår att skattelättnaden för
hushållsnära tjänster ska dras av direkt på fakturan. Jag tror definitivt att det kommer att stimulera till att än fler nytjjar tjänsterna. För att förklara att de får tillbak hälften på skatten är ungefär som att säga att belöningen kommer i himmelen.

Och när det gäller avdragsrätt för hushållsnära tjänster kan vi väl nämna Maud Olofsson som ytterligare en nyttig centerpartist. Även om alliansen varit helt enig om detta - så är det väl Maud som fått stå i skottgluggen för kritikerna av förslaget.

Och även Kurirens webbredaktör har varit nyttig för nu har Sticket kommit ut på nätet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback