På t(v)ärsan med partiet

Siv Holma är på tvärsan med partiet. Kongressen har beslutat att gilla fildelning om det inte är för komersiellt bruk. Jag måste erkänna att jag tycker det här är en svår fråga - men i grunden handlar det ju om att skydda upphovsmannarätten - och den vill jag vara rädd om. Samtidigt har den nya tekniken sprungit om verkligheten på något sätt. Skönt att det är en fråga där jag inte behöver trycka på några knappar.

Även söndagen rinner iväg på ett allt för snabbt sätt. Har inhandlat plantjord och lite blommor till mor. Och planterat. Samt hängt tvätt.

Började nästan med att besöka far klockan 10.00. Läget gott - troligen avklingar den felaktiga medicineringen. Fast jag tycker att någon läkare borde dykt upp och förklarat skeendet. Men icke.

Har vattnat blommor åt kusin Kerstin. Höll inte på att ta mig in i lägenheten.

Så har jag i alla fall tagit in 3 stolar till matgruppen - det går framåt med uppmöbleringen - om än våldsamt sakta.

Tror nästan jag måste lämna återbud till SV förbundsstyrelsemöte på tisdag. Och söka sjukgymnast istället - det kan lede den inte gå så här längre. Och koncentrationen för ett effektivt styrelsemöte är långt ifrån på topp. Jag avskyr dock att lämna återbud till åtaganden - så jag avvaktar väl till i morgon.

Nu ska mor och jag åka till sjukhuset igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback