Resultat?

Viktigaste resultatet idag är 3-1 till Alviks tjejer -97 - Saras lag - mot Bergnäset. I härligt solsken - lite regn på vägen dit men sen värmde solen gott. Liksom resultatet.

Lisa spelar på tisdag och då måste väl farmor vara där och föra lycka med sig!

Resultatet i sifon för folkpartiets del är väl inget att vare sig yvas över eller att gråta för. 7,7 är över valresulatet. Men resultatet av SvD:s enkät kan få mig att tro att det redan är en Sverige demokratsamhälle vi lever i - för det är väl som ett sovjetsamhälle - fast på högersidan.

Ingen kan få mig att tro att Sverige demokraterna på ett korrekt sätt fått 55% i enkäten. Av över 12 tusen röstande! När sifo visar i och för sig alarmerande
dryga 4%.

Första tavlan i lägenheten är uppsatt i alla fall. Mycket annat har inte hänt. Men nerverna är under kontroll - just nu är det annat som är viktigare än att komma i ordning.

Hemtjänsten har varit till föräldrarna halvnio - såg jag genom toafönstret. Nu kan jag hoppas och tro att lugnet som var där tidigare i kväll fortgår.

Och om jag inte skrev det i min tidigare blogg - så stort Grattis till Bernt Thuné som fyller några år idag. Jag har ringt honom i kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback