Sista rycket i musen?

Urk - vilken morgon. 5-6 grader bara. Tur att jag hängt fram min gamla, långa täckkappa som ska bli tidningshämtarkappa - på vintern trodde jag. Men den verkar få tjänsgöra nästan året runt - nu pratar man om snö på TV - jag vågar inte ens titta.

Gamla tecken håller än - de så kallade järnnätterna infaller väl just nu. Kan undra om natten till den 10 är sista järnnatten? När jag växte upp såldes inga plantor före jänrnätterna passerat, Det var ordning förr.

Har just bestämt att jag ska jobba hemifrån idag - dels för att kunna passa potatislandskörarna och dels för att kunna åka till sjukhuset när de kontaktar mig - vilket jag vid min gud hoppas blir idag. Och så kanske nya spisen och fläkten till mor och far kommer idag också.

Får bara hoppas att musen håller. Helt plötsligt är den i gammal god form igen - kan ju undra om det är dödsryckningen. Ska det bli något gjort förutsätts att datorn funkar oklanderligt. Har just efterlys en alliansflagga till Nolia.

Stora snacket idag blir väl vem som döljer sig bakom
denna rubrik. Kan nästan läsa ut att det inte är en
fullmäktigeledamot i alla fall.

 
Stöd från oväntat håll får motståndarna mot en region Stornorrland. Georg Andersson, ursosse, före detta statsråd och före detta landshövding skriver i NSD, Regionindelning inget legobygge - härligt illustrerad med en Mats Odell med legoklossar på huvudet.

Två grattis på slutet så här (gröten väntar hos mor). Till Manuela Fredriksson från Boden som kommit med i Ungdomsrådets styrelse (tyvärr ingen länk), Och till Birger - som har namnsdag idag. Lundberg och Öhman kommer för mig. Och sen har förstås Börje också namnsdag. Grattis Lööw!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback