Tänkte väl det?

Godmorgon - har inte stuckit ut nosen än fast klockan är snart halvåtta. Riktig sovmorgon - eller jag har legat och dragit mig. Första gången vaknade jag tjugo över 4. Efter den 24,87 mil långa bilresan i onsdags har jag fått en viss försämring i ryggskottet (om det nu är det?) som gör att jag gärna skjuter upp uppstigandet. Dock inte riktigt lika jäkligt som tidigare.

Och tänkte väl att det inte blev riktig
domedagsstämning när Spanien kvitterade på övertid, Hade inte riktigt reglerna klara för mig - men jag förstod väl att chansen skulle finnas kvar då det varken blev förlängning eller staffspark.

Nu ska jag skynda mig iväg och sätta frön hos mor och far. 15 juni!! Det finns säkert många hobbyodlare som inte satt än - men en sak är säker så här sent har det nog aldrig satts hos Strutz sen 1964 då inflytten skedde på Sunderbyn 4:31.

Jag har fått mail från både Gunnar Andrén och Carl B Hamilton om FRA-frågan. Och jag säger nu som Gunnar Andrén - jag skulle inte ha några problem att rösta JA med de ändringar som skett. Särskilt avgörande är detaljen att trafik som går över Sveriges gräns enbart av tekniska skäl INTE kommer att utsättas för sökning. Länkar till Carl B:s sida - han har säkert skrivit om detta.

Det hindrar inte att jag gärna sett att Frida Metso Johansson och till exempel Carl B hade debatterat sina respektive förslag på riksdagsgruppen för att utröna skillnaderna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback