Den enes död...

...den andres bröd. Nu är Luleå hockey i fullständig skugga mellan slutspel och kvalspel. Då finns det plötsligt mediaplats för basket och till och med dambasket.
 
Inte något vetenskapligt men nog tycker jag basketen är styvmoderligt behandlade i förhållande till hockeyn - på många sätt.

Men det är väl kapitalet som styr här också - dambasketen är väl rena "rödakors" nivån när det gäller ersättningar till spelarna jämfört med vad annat som helst. Och det återspeglas väl i mediabevakningen också.

För övrigt inser jag att det är så - men nu först. Det är ju faktiskt min kd-adepts man som blivit vice klubbdirektör i Luleå hockey. Jag känner inte honom - annat än som en trevligt pappa-barnvakt till "Åke" - men jag känner ju Birgit och har hon valt honom så har nog Luleå hockey gjort ett bra val.

Men varför har han inte presenterats som man till oppositionsrådet i landstinget - Birgit Stöckel. Hade turoridningen till uppdragen varit de omvända är jag alldeles säker på att Birgit i media presenterats som fru till klubbdirektören i Luleå hockey. Synd att det inte går att slå vad om!

Och ni - nu är det Andra avenyn - och jag är soffmogen - men jag ska kolla på 2:an. I min värld finns det bara två kanaler - fast fysiskt har jag hur många som helst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback