Etta, två, etta, etta!

Så vill jag ha det i kvällens kvartsfinaler. Fast egentligen är det ju bara Skellelteå och Micke Renberg som kan få mitt hjärta att slå.

Fast rubriken står för Frölunda, Modo, Skellefteå och Djurgården. Dom håller jag på!

Och morgonen började med en utryckning för att hämta Jens vid Müllers fvb landstingshuset. Vare sig Berg eller Hultin svarade på sina mobiltelefoner. Jens hade tänkt sig tigga skjuts av dem - men då det inte funkade fick mor rycka ut.

Fast jag hann i god tid innan revisorerna kom - och vi började med gofika så att de skulle bli vänligt inställda - Bo Gunnar och Els.

Och nu har dom lämnat oss sen några timmar - kvar är en påskriven revisionsberättelse så jag är nöjd.

Thomas har hämtat oss mat på Restaurang en trappa upp. Jag skjutsade honom dit och for själv till busstationen och sen plockade jag upp honom med matlådorna.

Har hållit på med anmälningarna till riksmötet och flygbokningar dito. Länge leve AmExpresskortet. Verkar vara obegränsad kredit.

Ska visst skjutsa hem Jens till Alvik - fick något kryptiskt sms om att Erik då skulle åka tidigt - vilket väl innebär att han tänkt lifta hem med Erik Berg.

Vi får se hur det blir - nu ska jag försöka plocka ihop inför resan till Gällivare och Stockholm som börjar i morgone eftermiddag med buss och slutar med hemkomst lördagkväll med flyg till Kallax. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Borde du inte hålla på Linköping som faktiskt räddade Luleå kvar i elitserien.

/thomas

2008-03-11 @ 13:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback