Fast kalla i alla fall

Någon sa till mig igår att natten skulle innebär minus 20 - men 5 kalla är det här i alla fall - och då är min termometer av det varmare slaget.

Av det tidigare slaget är idag Kuriren som har sin nättidning uppdaterad. Kollade in vem det är som har sunda morgonvanor och det är
Pia Hörtin. Jag gillar denna lilla morgonhälsning från tjänstgörande redaktör. Alltid något litet nytt jag får veta.

Måste tillstå att det låter fjomsigt att tänka sig palmer på strandängarna i Kalix. Fast man har ju med lyckat resultat skapat palmer och medelhavsklimat inne på äldreboenden i både Luleå och Piteå.

Jag kan inte begära allt - Noterat om palmerna i Kalix fanns inte med. Men det gjorde däremot detta.

Veckans märkligaste uttalande gjorde för övrigt tekniska nämndens ordförande Margareta Lindbäck. Hon tyckte det var fel att tekniska förvaltningen skulle tvingas sluta med vissa verksamheter för att andra förvaltningar - bun utpekat - gick med underskott. Men BUN och andra har konstaterat att deras underskott skulle bli mycket mindre om det fick köpa sina tjänster där det var billigast och bäst - och inte tvingas att köpa dom av Margareta och kompani!

Nu måste jag snabbt dra - den nya gruppledaren i Luleå har fått en lite speciell service - att jag hämtar upp honom på västra varvsgatan.

Nu kommer jag Thoma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback