Gädjande sunt förnuft

Kommunen backar och dödsboet får ersättning. Försäkringsbolaget och kommunen tar hälften var. Men nu är det ju viktigt också att se till att de som nu jobbar med stöd av LSS också omfattas av ett vettigt försäkringsskydd.

Men fy - vad har hänt med Kuriren. Ingen uppdatering av nättidningen.


Och Britt Westerlund (min gamla skolkompis - Johansson på den tiden) skrämmer med folkpartisterna - hela gruppen inklusive ersättarna sägs skrämma fritidspolitikerna - vem ska våga debattera undrar hon. Något konkret att lägga dem till last presterar hon dock inte.


Vi som någon gång lyssnat på landstingsfullmäktige kanske inte har samma uppfattning om vad som är ägget och hönan.. Och det är klart att det är ridderligt men en omöjlig uppgift att få någon trovärdighet när man vet vem som står på andra sidan i debatten. "Kentaplump" i rurbriken blev ju riktigt kul.

Får hoppas att de myndigheter som slagit till med husrannsakan hos ett antal yrkesfiskar är bättre skodd på fötterna än landstingsrådet. I annat fall är det inget annat än en stor skandal. Vi svenskar förfasar oss ofta över övergrepp mot medborgare  i andra länder - men hur skulle det här beskrivas i svensk press. Det ligger ju faktiskt en hel del i att det här hade samma upplägg som tillslaget mot dieselligan med anknytningar till Hells Angels.

Jag blir bara lycklig då jag hör Frida Metso Johansson på TV - nu debatterar hon bojkott mot OS i Kina.

Själv ska jag dra till jobbet nu.


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Undrar om det inte är en (s)-märkt person som är den som mest går till personangrepp??? BW borde nog stämma i bäcken i bland sina egna landstingsråd och landstingsgrupp först..

2008-03-18 @ 15:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback