Grattis!

I första hand till sonen som tog sig i mål i Vasaloppet. På plats 8 306 -  bästa placering tror jag  och bättre tid än 2006.

Vem kunde tro det med 2 timmar och 15 minuter till Smågan. Nädå - det hade inte varit omvallning som vi trodde. Bara fel valt spår och "olyckan" att hamn just bredvid en olycka - en medtävlare som föll ihop och fick axeln/armen ur led - något som tydligen också rapporterats som enda allvarligare incidenten vid starten. Väntan på att släppa fram sjukvårdare drabbade tydligen.

Annars var Lars valla klart godkänd. I ivern att inte missa det goda glidet hade fästsprayet blivit kvar i midjeväskan.

Och grattis också till
Torgny - som jag känner sen tidigare - till miljonvinsten. Är det inte dags att flytta hem snart Torgny - ja det är inte pengarna jag vill åt.

Annars har jag lärt mig att det finns älgskidskyttetävlingar och bäverjakt som man kan ägna sig åt. Ingetdera hade jag hört talas om tidigare i mitt liv. Men nu vet jag att det finns människor som ägnar sig åt sånt.

Och Uddens konditori i Lill Korsträsk hade levererat lika goda smörgåstårtor som vanligt. Och biskvier - men när man är på kalas kan man inte sitta och skrapa av den äckliga smörcremen och bara äta botten (som jag gillar) så jag avstod.

Nu ska jag svara på ett par mail - sen blir det att nanna på pudan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback