Inte alla

Han kan ju inte ha alla getter hemma - hur kan man leva med att vara så falsk. Och så typiskt amerikanskt - där står en lojala hustrun vid hans sida - trots vad han gjort. Tankarna går onekligen till "Kungamordet".

Nå nu var det inte meningen att jag skulle skriva men såg eländet på TV och kunde inte låta bli.

Men då kan jag lika gärna rapportera att jag är uppstigen. Tidningarn läste och övrig omvärldsbevakning kommer via TV:n som står på och en nätt liten tripp på nättidningarna. 

Idag nöjer jag mig med att glädjas åt att strandskyddet äntligen är på väg att differentieras. Det har ju blivit absurda situationer när jeppar från Naturvårdsverket i Stockholm bestämt att det inte fick byggas vid Aleån. Strandskyddet skulle rädda området för det rörliga friluftslivet. Det sumpigaste av sumpiga områden där inte någon frivilligt skulle sätta sin fot.

Det är jag som har hand om det idag - att se till att expen öppnas. Önskar Karin lycka till med operationen - vi tänker på dig.

Hör av mig från jobbet idag - om inte revisorerna tar all kraft från mig. Enligt horokopet träffar jag på en retsam person idag - som försöker lura mig.

Jag är på helvakt mot sånt nu - bara så ni vet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback