Inte in absurdum

Är tydligen inte helt programmerad in absurdum i alla fall. På väg till mor och far vi sjutiden kom jag på att jag inte bloggat något på morgonkvisten.

Fick fullständigt vända på kuttingen i morse. Ingen tidningen 04.45 och en blick på vädret sa mig att den skulle bli sen. Så när den kom strax efter halvsex satt jag färdigklädd och uppspacklad egentligen redo för avfärd. Så jag glömde helt sonika.

Glömde gjorde också
"landsbygdens frälsare" - det glömde att tala med berörda. Så nu får de förvisso posten med adress Luleå - men postservicen försvinner.

Annars blev jag mest upprörd över NSD:s ledare idag - eller upprörd över vad den antydde - att Sverige inte skulle jobba mot klusterbomber för att rädda vår egen vapenindustri som tydligen tillverkar sånt. Nu hörde jag en snutt med Allan Widman, folkpartiets starka man på försvarsfrågor, som lugnade mig något.

Lugn var nog inte Karl Petersen i lördags. Läste att han missade Sven Köhlers begravning för han var däckad av feber. Kan det har varit oron för den debatt som skulle uppstått om Luleå inte klarat sig kvar i eliserien som gav febern? I alla fall räddad av gong-gongen kan man säga - vilket var lika med Linköping den här gången. Väl beskrivet i Östmans Noterat - men dessvärre inte länkbar. Läs papperstidningen!

Stoppa gubbväldet skriver Kurt-Åke Andersson, undersköterska och landstingspolitiker, s, i dagens Kurir. Bara att hålla med honom. Jag sökte febrilt efter ett fördömande av Rantakyrö också - han som vill förbjuda andra arbetsgivare än kommun och landsting. Också ett effektivt sätt att behålla gubbväldet och låga kvinnolöner. Han är lite av en frifrä(s)are Kurt-Åke så jag blev lite besviken att inte hitta en antydan åt det håller också. Men det kanske kommer - men då blir det väl undersköterska utan s?

Nu är jag ju i alla fall på jobbet - sen före åtta faktiskt. Det gäller att "suga" ut lite kunskap av Karin nu innan hon åker in på operation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback