Nyfiken i en strut?

Så tittade han äntligen ut - Gustaf Blomberg. Men nog kunde ni väl illustrerat med ett foto av Gustaf istället för en termometer. Ni som är nyfikna får ta er till papperstidningen.

Välkommen Gustaf - och hoppas du klarar dig från "lappsjukan" - om jag förstod rätt så fanns rötterna till och med söder om Uppsala.

Får ju aldrig veta som gömmer sig bakom första ledaren - men all ära till den personen. Jag är också stolt över Jan, Nyamko och partiet. Så klart måste detta tas i när undantaget snarare blivit regel. Hänsyn naturligtvis - men inte den undfallenhet som uppenbarligen rått.

Göran Hägglund är ju förstås ut och viftar i religionens namn - men nu gäller det att ta barnens parti som kd:are så ofta säger. Från ord till handling nu!

Här skulle det också behövas mer handling - tyvärr misstänker jag att åtminstone ingen kd:are kommer att stå på barrikaderna här heller. Kvinnliga präster diskrimineras inom stiftet. Fattar inte varför jag är kvar i svenska kyrkan?

Stora namndagskramen går idag till center Camilla - grattis!

Väl ganska väntat med protester mot de så kallade privatiseringarna i kommunen. Dock spännande att man anar ett organiserat samarbete mellan vänsterpartiet och rättvisepartiet - men då är det Bartholdson (och inte Lööw) som syns i kulisserna. Och media blev utkörda - när moren gjort sitt får moren gå.

Nu måste jag dra - ska hinna till jobbet en sväng för att sen vara hos sjukgymnasten kl. 09.00.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jackie Bortz på Kuriren hade gott kunnat skriva att det enda politiska parti som fanns representerat på Konferensen samhällets ansvar i går på Nordkalotten hotell och konferens var Folkpartiet.
Jag som är relativt ny inom politiken tycker det är märkligt att stolarna inte var till brädden fyllda av politiker i en så viktig fråga som denna!

Det får mig att tänka på det absolut viktigaste som sas på konferensen. Att detta är samhällets ansvar och helt naturligt borde betraktas och behandlas som ett sådant. Att en denna stora och svåra börda som angår oss alla ligger tungt på ideella organisationer är en skam i Sverige på 2000 talet.
Det är som sagt synnerligen förvånande att detta ett av samhällets viktigaste frågor inte berör politiker mer. Men kanske är det så att de hårdare värdena än människor som exempelvis bostadspolitiken är viktigare och gör att man märks mer i media. Bara en stilla fundering och reflektion då jag läser dagens Kuriren.

Eloge till alla dem som arbetar ideellt med dessa frågor,ni är änglar utan vingar, tack för att ni finns!

2008-03-07 @ 14:21:32
Postat av: Ylva Mjärdell

Oj ..Det ska ju naturligtvis vara :

Konferensen för " Samhällets ansvar för brottsoffer"

Jag blev lite het på gröten och kanske lite upprörd också allt eftersom jag skrev....

2008-03-07 @ 14:23:15
Postat av: maths

gustaf har visst ett förflutet från liberala nyhetsbyrån. så nu kan kurirens ledarsida äntligen gå från att vara en moderat megafon till en folkpartistisk.

2008-03-07 @ 16:20:45
Postat av: Ann o nym

Har hört att det är trubbel på Sunderbyfolkhögskola med en närstående socialdemokrat. Vad gör ni åt detta?

2008-03-08 @ 02:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback