Riktiga kruttanter

Riktiga kruttanter är dom - Jens fastrar. Fast egentligen är dom förstås fastrar till Jens pappa. Dom matar sin rådjur och varje gång jag slänger en skrumpen frukt så tänker jag att den borde varit till rådjuren.

Härligt att Östman också Noterat behandlingen av Ida Gard. Det är ju som han skriver - poliserna behöver inte hängas för att de gjort fel - vi vet inte omständigheterna kring det. Men omständigheterna kring Ida Gard vet vi - och en slant, en rejäl ursäkt och visad medkänsla hade inte suttit fel.


Förvånad att ingen riksdagsledamot reagerat - saknar dig Anna GK - sånt här kände du för! Dock ingen länkt till Notera - som vanligt höll jag på att säga.

Kände för att det skulle bli så här gjorde folkpartiet redan på "helrören" planerades. Jodå - det var 2 som planerades från början men folkopinionen och ekonomin stoppade sossarnas tokerier. Vi var emot dem just av de skäl som nu stänger dem - a-lagarna och andra missbrukare. Klottrarna har tydligen också sin tillflykt där att döma av bilderna.

Förstår precis sign. 22:an - så klart man inte vill bli förbyggd med skyskrapor. Men jag måste säga att om det någonstans i stan ska vara såna höga skyskrapor så är det där - lite Manhattan över det hela.

Däremot har jag lite svårt med sossarna och deras hållning till Renhållningen (hållning - renhållning, he he). Faktum är att detta medelstora åkeri faktiskt varit föremål för beslut i fullmäktige. Att sälja det vill säga. Så låg det i flera år innan jag tror vi (eller (s)narare de) tog beslut att det inte skulle säljas.

Klart att det känns tryggt att ha ett politiskt styrt åkeri - frågan är väl varför sossarnas inte kommunaliserar de andra också? Hoppas ni förstår ironin?

Nu ska jag dra till badet.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Bo Östman är fantastiskt duktig på att skriva förutom att han har näsa för det han skriver...

2008-03-05 @ 18:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback