Tack SVT för omtanken

Tydligen fanns ingen möjlighet i går att ringa ett dyrare nummer och skänka pengar till Radiohjälpen. Det var ju synd så hade programmet i alla fall gjort en god gärning. Det är SVT som bestämt att det är för svårt för oss tittare att välja mellan flera olika nummer.. Tänk vad skönt det är att NÅGON jämt tänker åt oss i det här samhället.

Den här
länken hittade jag när jag egentligen skulle titta efter om det inte förekommit "fuskringning" eller snarare organiserad ringning. Stora skivbolag med stora intressen? Som kan anlita callcenter för att gynna en viss kandidat. Var så säker - det kommer.

I skenet av kvinnodagen är det än tristare att konstatera att en del har ett underligt sätt att fira den dagen. Tre fall av kvinnomisshandel - varav två i Piteå. Tre ytterligare anmälda misshandelsfall där åtminstone i det ena det är två män som púcklat på varandra.

Inomhus VM verkar inte ha så hög status i media - Stefan Holms VM-guld basuneras inte ut med de feta rubrikerna precis,

Annars är det då inte så mycket i nättidningarna. På sporttablån idag står alpint - och jag erkänner att jag inte ens vet vilken disciplin det gäller? Men kl. 10.00.

Själv ska jag ägna mig åt lite förberedande flyttbestyr på förmiddagen. Ugnsplåtarna hanns med i går mellan varven och idag ska jag angripa äggkopparna. Min personlighetstest som jag gjorde för ett tag sen visade att jag måste ha organisation och koll även på de små detaljerna för att orka med att ta det stora visionära besluten.

Ja alla förstår väl inte hur och varför jag angriper äggkoppar - kan låta perverst. Men jag har cirkus 300 stycken - igår åkte nog en tredjedel i plast och trä rakt ner i en låda. Men återtående måste få en varsammare behandling med lite inlidning kanske.

Fram till tolvkaffet - sen blir det jobbet faktiskt. Det är bara två och en halv arbetsdag i veckan - och egentligen bara hälften av det ocks. Så jag känner att jag bör ägna några timmar åt att planera så det blir effektivt. Det är också sista dagen då Karin ska ge mig de sista intruktionerna om vad som göras skall när hon är borta.


Hör av mig under förmiddagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback