Tomma bås

Postlådan var som sagt tom i morse. Nu har jag dock varit och läst båda i rätt ordning. Far släppte villigt ifrån sig Kuriren när jag kom.

Och under tiden jag är borta blir "båset" på ledarsidan i Kuriren tomt. Har inte varit så mycket väsen om det. Den nya har - Gustaf Blomberg - har bara smugit in så där.

Östman avgång har ju avivserats ett antal gånger tidigare - men avgången har skjutits upp. Kanske därför man är lite försiktig den här gången.

Man vill se om Gustaf överlever första tiden utan att drabbas av lappsjuka?

Annars var det inte mycket i tidningarna idag - det ska det väl inte vara heller. Fick vara med i äggutdelningen som nämnde Östman ägnade ledarsidan åt - traditionsenligt. Fyra strutsägg för en föredetting får man väl tacka för. Det fanns ju både de som fick förlorade och stekta ägg. Måste nog läsa en gång till och se om jag hittar några "guldägg". Det var lite stressande med två som väntade på tidningen.

Nu ska jag försöka strukturera upp en att-göra-lista. För det här "bloggbåset" ska nu bli tyst och stilla i dryga 2 veckor.

Det ni grabbar och tjejer - få se om ni återvänder när jag återvänder?

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Räknar kallt med en blogguppdatering, då det finns internetcafeer och internet på många hotell

2008-03-22 @ 11:45:12
Postat av: Ylva

Ja du räknar kallt - men jag räknar varmt - och ska knappas tillbringa någon tid på internetcafé eller i hotellobbyn. Men vem vet - internet kanske är strandservice numera.

2008-03-22 @ 14:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback