Tuppkam i topp

Thomas får akta sig nu - om han ska på några sammanträden med Börje Lööw de närmaste dagarna. Kommunals Tobias Baudin säger att det vara bättre med vänstern i kommunledningen. Tuppkammen på Lööw lär väl vara både hög och vass efter det.

Annars är det väl flaggan som är i topp idag - för mitt barnbarn Sara som heter Viktoria i tillnamn. Och så får den väl vaja för kronprinsessan Viktoria också.

Sign Kvinnor för fred - det är väl dom i Kiruna det - upprörs över att Nordman vann med en låt om häxbränning. Sjävl har jag aldrig kommit så långt i lyssnandet att jag lyckats höra någon text. Nordman sas ju dessutom vinna tack vare hemmaplan - så det är en bygdens son som Kvinnor för fred upprörs över - fast han lär vara uppväxt i Gävle - det är hans norrländska ursprung.

LHC? inte förkortas väl Luleå hockey så - LHF känns mer normalt - men hur är skillnaden i förkortning mellan Linköping och Luleå? Kanske signaturen Ann o Nym förledde mig att hålla på Linköping?

Så tokigt det kan bli - häromkvällen inledde jag mitt mail till moster Gunnila - "hej faster". Och idag har jag daterat skrivelser 14 mars - och det fick jag från att det var kronprinsessan Viktorias namnsdag - troligen sammanblandat med Viktoriadagen den 14 juli. Tiden går tillräckligt fort utan att fördatera.

Men nu ska jag strukturera upp mig och försöka vara effektiv. Ska en sväng till jobbet - 2 timmar effektiv tid ungefär. Därefter åker jag hem en sväng och stänger resväskan. Återbördas till expen av Birgit fvb till fots till busstaionen och en spännande bussfärd till Gällivare.

Ni vet det inte än - men troligen kommer jag inte blogga förrän lördag kväll sen - tror inte jag direkt ramlar över några datorer där jag är - jo kanske på Lidingö. Bäst jag skriver upp hur jag tar mig in från en främmade dator.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback