6 timmar sen

Blir nästan stressad av nya bloggen. Där anges så tydligt senast jag bloggade. Var 6 timmar och en kvart sen. Då var klockan bara halvelva. Och jag hade just fått parkeringsböter.

350 spänn - lite snopet. Jag måste erkänna att jag då och då medvetet syndat på nåden när jag inte haft lämpliga mynt eller kunnat använda korten. Men denna gång spanade jag in att det fanns två automater - en på vardera sidan av gatan.

Men när jag upptäckte att jag hade mitt bankomatkort hemma blev jag lite skärrad. Och knatade iväg till Condis och Apoteket - och glömde helt min ambition med p-biljetten.

Högst en kvart var jag borta - och visst mötte jag lapplisorna vid gamla posten. Själv stod jag parkerad utanför gamla Telia.

Nå det är förlusterna man ska leva av.

Sen bar det av till Alvik Hämtade Lisa och Sara på skolan klockan ett. Till Sunderbyn. Sara hjälpte mig att skruva i sär databordet - åtta skruvar under bordet.

Nu är det klart att börja flytta in i lägenheten. Ska nog fara dit i kväll och torka ur fönstrena och torka golven.

Men sen ska kraften ägnas åt att städa det sista här. Gruvar för flytten av datorn. Först ned med den och sen upp tillräckligt snabbt så jag inte hinner på abstinens. Och det är ju inte hundra att bredbandet funkar med en gång där borta. Lite problem var det när jag kopplade in mig här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback