Åke B, C, F och S!!

Den observante noterar att förra inlägget skrivet igår kväll publicerats först nu. Och det är Barbro Nilsson "fel" - Barbro som för många år sen var gruppledare i Älvsbyn kommun och en färgstark poltiker.

Idag gratulerar jag alla som heter Åke - men i synnerhet Bergbäck, Cederlund, Forslund och så "Åke" Stöckel förstås. Birgits baby som fyller året i dagarna och som kan heta Arvid i verkligheten. Ett försenat SMS gjorde att jag trodde han var född på Åke-dagen - därav smeknamnet.

Och bensinen kostar idag 13.09 enligt TV - och då är det väl stockholmspriser och än dyrare här. Tillhör inte dem som brukar klaga på bensinpriset - tillgången till bil kommer aldrig upp till sitt rätta värde - men nu börjar det svida!

Och Ella Nila har nog glömt att hon sitter i glashus. I den krönika i NSD (som jag ska länka om den kommer under dagen) så ondgör hon sig över att Ulrika Schenström - som fick sparken ur regeringen - uppbär flera årslöner utan att jobba. Och så långt är jag med. Kristina Axén Olin tas också upp som exempel - hon kan kvittera ut en politikerfallskärm trots att hon bara är 50 år. Passade naturligtvis Ella Nila bra att hitta två moderater. Fast hon glömde "godsägare" Persson. Före detta statsministern som med sin regering skapat reglerna som gör sånt här möjligt. Och Ella själv - det var väl hon som rumlat om ordentligt - dessutom på en spaanläggning som saknade kollektivavtal. Så¨det till och med hängde på en tråd om hon skulle bli omvald som ordförande.

Idag hoppas jag verkligen att far får sin skiktröntgen så att vi och han får svar på vad som hänt?

Nu drar jag till mor och ser om hon kommit sig upp.

Kommentarer
Postat av: Birgit Stöckel

"Åke" tackar för gratulationerna! Märkligt så fort ett år går.
Ha det bra i Stockholm!
/Birgit

2008-05-08 @ 23:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback