Egen skryt (pösmunk)

Här är i alla fall NSD:s ledare som nu kommit ut på nättidningen. Fick höra att problemet med sen publicering av visst material kan bero på att inkommet material har typsnitt som inte kan  hanteras av den automtiska publiceringsmaskinen (eller vad det nu kan heta). Det måste då vidtas manuella åtgärder och då måste man invänta personalens ankomst. I alla fall skönt att de kan känns sig behövda!!


Tänk att få ha en hel krönika i NSD för att breda ut sig och där syftet i slutänden är att skryta över sig själv? Jan Ivar Johansson orerar över skolan i Luleå och hur kreativ den är. Och kreativast av alla är mediaprogrammet - där Jan Ivar själv är lärare.


I ingressen sägs att Jan Ivar ska spega skillnad i värdegrund mellan socialdemokraternas och den borgerliga regeringens skolpolitik.

Det var nog inte så Jan Ivar tänkt sig det hela - men denna mening speglar verkligen skillnad i värdegrund: "tyvärr finns det fortfarande 155 som blir tvungna att skaffa sig behörigheter på IV-programmet" . Medan sossar pratar om att alla ska med så kommer Jan Björklund se till att det blir så.

Och här var det rena släktträffen. Erika Josbrandt delar ut tandborstar till Birgit Stöckels mor Dagny och Birgits dotter Henrietta. Huruvida det är några släktingar som Birgit delar till på andra fotot förtäljer inte historien. Och inte heller var baby "Åke" håller hus?


Kommentarer
Postat av: Jan-Ivar Johansson



Tjena Ylva. Kära granne ! Att inte kunnna vara stolt över det som man varit en del av att åstadkomma är att lägga sig platt för jantelagen. Som pedagog så vet jag att det är betydligt lättare att fortsätta med och utveckla saker som man lyckats med än sådant man misslyckats med. Varför skulle vi politiker i Luleå blunda för att vi på några områden lyckas och på andra behöver jobba vidare. Med gymnasiby och kulturhus har Luleå lyckats tända gnistor som kan med rätt skötsel utav politikerna elda igång utvecklingen utav staden. Var med du också, glaset är halvfullt inte halvtomt. Hälsningar Jan-Ivar

2008-05-20 @ 08:37:29
Postat av: Ylva Strutz

De som flum(s)kolan lämnar efter sig har inte ens ett glas. Var det bara skoj att alla skulle med?



Annars är jag mest bara avundsjuk för att du får en egen krönika. Jag vill också ha en för att skryta över min "vattuvälling".

2008-05-20 @ 09:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback